مدیر کل هواشناسی گیلان با اشاره به اینکه سامانه بارشی از عصر امروز به تدریج وارد گیلان می‌شود گفت: با ورود این سامانه بارشی دمای هوای گیلان ۲ تا ۳ درجه خنک‌تر می‌شود، و باران پراکنده در گیلان می‌بارد.

به گزارش پایگاه خبری لاهیج دیلم ، مدیر کل هواشناسی گیلان با اشاره به اینکه سامانه بارشی از عصر امروز به تدریج وارد گیلان می‌شود گفت: با ورود این سامانه بارشی دمای هوای گیلان ۲ تا ۳ درجه خنک‌تر می‌شود، و باران پراکنده در گیلان می‌بارد.

محمد دادرس با بیان اینکه از فردا عصر به تدریج این سامانه بارشی از گیلان خارج می‌شود افزود: با خروج این سامانه بارشی از گیلان تا پایان هفته هوای استان آفتابی است.

وی دمای فعلی شهر رشت ۸ درجه سلسیوس اعلام کرد و گفت: در ۲۴ ساعت گذشته هوای شهر رشت بین ۴ تا ۱۶ درجه نوسان داشته و رطوبت فعلی شهر رشت هم ۹۵ درصد است.

اسب وونی در ۲۴ ساعت گذشته با صفر درجه سلسیوس سردترین نقطه استان و ازبرم سیاهکل با دمای ۲۱ درجه سلسیوس گرم‌ترین شهر استان است.

مدیر کل هواشناسی گیلان افزود: دریا نیز با ارتفاع موج حداکثر یک متر ۲۰ و برای فعالیت‌های دریانوردی نامناسب است

لینک کوتاه مطلب : http://lahijdeylam.ir/?p=5549

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید