بارندگی های مداوم از عوامل تخریب سریعتر بناهای تاریخی گیلان
بارندگی های مداوم از عوامل تخریب سریعتر بناهای تاریخی گیلان

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان گفت: قرارگیری گیلان در نوار ساحلی و بالا بودن رطوبت و بارندگی های مداوم از عوامل مهم تخریب و فرسودگی سریعتر بناهای تاریخی استان است. به گزارش لاهیج دیلم، شهرود امیر انتخابی گفت: استان گیلان با برخورداری از ۳هزار اثر تاریخی شناسایی شده و ۱۰۸۰ اثر ثبت شده […]

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان گفت: قرارگیری گیلان در نوار ساحلی و بالا بودن رطوبت و بارندگی های مداوم از عوامل مهم تخریب و فرسودگی سریعتر بناهای تاریخی استان است.

به گزارش لاهیج دیلم، شهرود امیر انتخابی گفت: استان گیلان با برخورداری از ۳هزار اثر تاریخی شناسایی شده و ۱۰۸۰ اثر ثبت شده در فهرست آثار ملی کشور، به نوعی جزء استان های دارای بیشترین تراکم و تعداد اثر تاریخی کشور محسوب می شود.

وی افزود:در حال حاضر استان گیلان دارای ۷ بافت تاریخی شهری و ۴ بافت تاریخی روستایی است که تحت حفاظت این اداره کل قرار دارد.

انتخابی خاطرنشان کرد: در داخل هر کدام از این بافت ها، ده ها بنای تاریخی قرار گرفته که نیازمند مرمت اضطراری است.

وی با بیان اینکه قرارگیری گیلان در نوار ساحلی و بالا بودن رطوبت و بارندگی های مداوم از عوامل مهم تخریب و فرسودگی سریعتر بناهای تاریخی استان است، افزود: به همین دلیل بناهای مذکور هر چند سال نیازمند مرمت دوباره هستند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان تصریح کرد: این اداره کل جهت صیانت از آثار تاریخی و حفاظت و بهره برداری مناسب از ابنیه تاریخی که دراختیار دستگاه دولتی قراردارد، رایزنی های را بعمل آورده تا وضعیت و چگونگی مرمت و بهره برداری از بناهای تاریخی بطور کامل مشخص شود.