افزون بر ۷۴ هزار تن گوشت مرغ در گیلان تولید شد
افزون بر ۷۴ هزار تن گوشت مرغ در گیلان تولید شد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: در سه ماه نخست امسال ۷۴ هزار و ۹۰۹ تن گوشت مرغ در استان تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ۲۰ درصد افزایش یافته است.....

به گزارش لاهیج دیلم ، صالح محمدی روز در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: در سه ماه نخست سال گذشته ۶۲ هزار و ۲۹۹ تن گوشت مرغ در گیلان تولید شده بود که آمار امسال نشان دهنده افزایش تولید است.

وی با اشاره به رشد تولید جوجه یک روزه در سه ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته اضافه کرد: در سه ماهه نخست امسال عملکرد واحدهای حنعه مادری استان ۵۴ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته‌است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان بیان کرد: ۱۰۰ واحد مادری در استان در حال فعالیت بوده که با توجه به نقش آنها در تولید جوجه یکروزه گوشتی و فعالیت واحدهای نیمچه گوشتی با ممیزی‌های صورت گرفته و برنامه‌ریزی صحیح شاهد جهش در عملکرد این واحدها هستیم.

وی اظهار کرد: مجموع جوجه تولیدی این واحدها در سه ماه بهار امسال بیش از ۹۰ میلیون قطعه بود در حالیکه سه ماه نخست سال گذشته حدود ۵۷ میلیون قطعه جوجه‌ریزی انجام شده‌ بود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان اضافه کرد: با پی‌گیری معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی و با هدف رفع مشکلات تامین جوجه و نهاده، ۲ واحد غیرفعال اجداد استان در سال جاری فعال شدند.

وی با اشاره به فعالیت ۹ واحد فعال اجداد در گیلان برای تامین جوجه واحدهای مادری بیان کرد: در سه ماه نخست امسال بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ قطعه جوجه مادر گوشتی در این واحدها تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۸ درصد افزایش یافته است.

محمدی در ادامه اظهار کرد: بهار امسال هفت هزار و ۳۹۰ تن گوشت قرمز در استان تولید شد که بیانگر افزایش ۲.۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

وی با بیان اینکه در سه ماه نخست امسال هشت هزار و ۹۹۰ تن تخم مرغ در گیلان تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲ دهم درصد افزایش یافته است افزود: در این مدت ۱۰۲ هزار و ۱۲۰ تن شیرخام در گیلان تولید شد که بیانگر افزایش ۳.۸ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

استان گیلان در حوزه‌های مختلف تولید محصولات کشاورزی به ویژه در بخش مرغ و پرنده از زنجیره‌های بسیار قوی کشور است

  • نویسنده : حمید غمخوار