ریزگردها و مه به شبکه برق منجیل آسیب زد
ریزگردها و مه به شبکه برق منجیل آسیب زد
مدیر شرکت توزیع برق گیلان گفت: ریزگردها و مه سنگین ناشی از خشک شدن آب پشت سد منجیل موجب آسیب به شبکه های تولید، انتقال و توزیع برق شده است....

به گزارش لاهیج دیلم ، محمدعلی ویشکایی مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان و وحید پورحضرت فرماندار رودبار به همراه مهرداد گودرزوند چگینی نماینده مردم شهرستان رودبار به منظور بررسی و حل مشکلات حوزه برق حادث شده بازدیدی از محل داشتند.

در این بازدید مسعود صادقی خمامی مدیر شرکت توزیع برق ‌گیلان اظهار کرد: خشکسالی شدید در جنوب استان، باعث کاهش حجم آب سد منجیل به کمترین ظرفیت طی سالهای اخیر شده است و این امر موجبات خشک شدن بستر رودخانه و افزایش ریزگردها را فراهم کرده است.

وی افزود: این ریزگردها، همراه با مه غلیظ، روی مقره‌های خطوط انتقال و توزیع برق و سایر تاسیسات نشسته و منجر به شکست الکتریکی، اتصال کوتاه و قطعی‌های مکرر برق می‌شود.

صادقی خمامی توضیح داد: این موضوع در جنوب گیلان و در شهرستان رودبار موجب می شود ریزگردها عایق‌بندی مقره‌ها را ضعیف کرده و خطر جرقه و اتصالات را در شبکه های برق منطقه افزایش دهند.

وی تصریح کرد: این پدیده موجب اختلال در فعالیت های نیروگاه تولید برق لوشان نیز شده است و تولید برق در این نیروگاه در مقاطعی با قطعی همراه بوده است.

صادقی تاکید کرد: از سوی شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان نیروهای عملیاتی و امدادی از سراسر استان به شهرستان رودبار اعزام شده اند و ضمن انجام مانورهای افزایش تاب آوری و انجام تعمیرات لازم در پی حل سریع مشکلات در حوزه توزیع برق هستند.

وی بیان کرد: نیروهای فنی بخش تولید و انتقال برق گیلان نیز در محل حضور دارند و تا حل نهایی مشکلات فعالیت خواهند داشت

  • نویسنده : حمید غمخوار