نشاء ۸۶ درصد شالیزار‌های گیلان با همت کشاورزان
نشاء ۸۶ درصد شالیزار‌های گیلان با همت کشاورزان
رئیس جهاد کشاورزی گیلان گفت: تاکنون ۲۰۵ هزار هکتار از زمین‌های شالیزاری استان با رقم‌های بومی نشا شده است...

به گزارش لاهیج دیلم ، صالح محمدی به تحریریه خبر صدا و سیمای گیلان گفت: از هفته‌های نخستین سال تا امروز، از ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار گیلان، ۲۰۵ هزار هکتار معادل ۸۶ درصد با انواع رقم‌های کیفی و مرغوب بومی برنج نشا شده است که رقم هاشمی بیشترین سطح کشت را شامل می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از نشاء ماشینی ۹۰ درصد زمین‌های کشاورزی استان تا امروز خبر داد و افزود: همچنین ۳۳ هزار هکتار معادل ۱۴ درصد شالیزار‌های گیلان ویجین شده است.

وی با تاکید بر لزوم رعایت تقویم زراعی از سوی شالیکاران، گفت: کشاورزان با رعایت توصیه‌های کارشناسی جهاد کشاوزی گیلان و انجام به موقع عملیات مختلف زراعی مانند کودهی، ویجین و مبازره با آفات، می‌توانند سال زراعی پرمحصولی داشته باشند

  • نویسنده : حمید غمخوار