۵۱۲ میلیون مترمکعب گاز طبیعی به صنایع گیلان تحویل شد
۵۱۲ میلیون مترمکعب گاز طبیعی به صنایع گیلان تحویل شد
مدیرعامل شرکت گاز گیلان گفت: ۵۱۲ میلیون مترمکعب گاز طبیعی از ابتدای سال جاری تاکنون به صنایع استان تحویل شد؛ این میزان حدود ۱۲ درصد از کل گاز مصرفی گیلان در زمان گفته شده را شامل می‌شود....

به گزارش لاهیج دیلم ، مسعود برادران نصیری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه ۷۸ واحد صنعتی استان به شبکه سراسری گاز متصل شدند و از گاز طبیعی به عنوان سوخت اصلی استفاده می‌کنند، اظهار کرد: گازرسانی به صنایع یکی از محرک‌های اصلی رونق بخشی اقتصاد تولید محور و صنعتی است که می‌تواند نقشی تعیین‌کننده در توسعه فعالیت‌ها تولیدی استان داشته باشد.

وی مجموع اجرای انشعاب صنایع در استان را از آغاز سال جاری تاکنون ۷۳ مورد برشمرد و بیان کرد: از این تعداد ۳۱ مورد مشترک عمده و ۴۲ مورد از نوع مشترکان جزء بوده‌اند.

مدیرعامل شرکت گاز گیلان گفت: ذخیره‌سازی سوخت دوم نیروگاه‌های استان با جدیت پی‌گیری شده و در این راستا تا پایان تابستان بیش از ۲۲۰ میلیون مترمکعب سوخت دوم نیروگاه‌ها در مخازن انباشته شد.

برادران نصیری با اشاره به عملکرد این شرکت در حوزه گازرسانی به صنایع اظهار کرد: گاز به عنوان یک انرژی پاک و مقرون به صرفه برای صنایع، جایگزینی مناسب برای سایر سوخت های فسیلی در صنعت مطرح است و شرکت گاز استان گیلان با تمام توان آماده همکاری و ارائه خدمت به صنعتگران در حوزه های مختلف را دارد.

مدیرعامل شرکت گاز گیلان همچنین آغاز اجرای طرح پایش دمای دستگاه‌های اجرایی استان را یادآور شد و گفت: اداره‌ها به رعایت کاهش ۲۰ درصدی مصرف و رعایت دمای آسایش ۲۰ درجه ملزم هستند.

وی با اشاره به ضرورت مدیریت مصرف بهینه انرژی در فصل سرد سال اعلام کرد: طرح پایش دمای اداره‌ها و دستگاه‌های اجرایی گیلان با هدف نهادینه‌سازی فرهنگ مصرف بهینه و ایمنی گاز طبیعی و در راستای اجرای مصوبه هیأت وزیران، توسط واحدهای بهره‌برداری و حراست شرکت گاز و با همکاری بسیج اداره‌ها در سطح استان آغاز شده است.

برادران نصیری با بیان اینکه «دمای۲۰ درجه، دمای آسایش» شعار محوری امسال در استان است، تأکید کرد: همکاری مردم و دستگاه‌های اجرایی در مصرف ایمن و بهینه، ضامن گذر از زمستانی گرم، آرام و بدون قطعی گاز در گیلان خواهد بود.

هم اکنون تعداد مصرف‌کنندگان گاز در گیلان یک میلیون و ۳۱۵ هزار و ۶۷۴ مورد است که از این تعداد، یک میلیون ۱۹۵ هزار و ۲۵۸ مورد خانگی، ۱۱۳ هزار و ۳۴۹ مورد تجاری، ۶ هزار و ۹۶۲ مورد صنعتی، ۱۰ نیروگاه و ۹۵ مورد سی‌ان‌جی می باشد

  • نویسنده : مهرناز جوانمرد