به گزارش لاهیج دیلم ، میثم شاهین مدیر رسانهای باشگاه ملوان بندرانزلی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در انزلی اظهار کرد: هوادارانی که در دیدار برابر سپاهان اصفهان، علیرغم شرایط نامساعد جوی، از طریق سامانه بلیتفروشی الکترونیک باشگاه اقدام به خرید بلیت کرده بودند، برای دیدار مرحله یکهشتم نهایی جام حذفی مقابل ذوبآهن، یک بلیت رایگان دریافت خواهند کرد.
وی با اشاره به این اقدام باشگاه ملوان گفت: با اعلام پژمان نوری مدیرعامل باشگاه، تمامی هوادارانی که در شرایط جوی نامساعد دیدار برابر سپاهان اصفهان از طریق سامانه بلیتفروشی الکترونیک باشگاه ملوان، بلیت خریداری کردند، از طرف باشگاه به پاس وفاداری و همراهیشان برای دیدار برابر ذوبآهن در مرحله یکهشتم نهایی جام حذفی، بلیت رایگان در حساب کاربری خود دریافت میکنند.
مدیر رسانهای باشگاه ملوان بندرانزلی با اشاره به روش تهیه بلیت رایگان بیان کرد: هوادارانی پس از آغاز بلیتفروشی الکترونیک جهت دریافت بلیت رایگان دیدار ملوان و ذوب آهن، به سامانه بلیت فروشی الکترونیک باشگاه به آدرس ticket.malavanfc.com مراجعه کنند و از قسمت سوابق خرید بلیت خود را مشاهده و دانلود کنند.
- نویسنده : مهرناز جوانمرد