رئیس سازمان چای کشور گفت: تسهیلات ارزان قیمت با نرخ ۴ درصدی از محل منابع صندوق حمایت از توسعه صنعت چای امسال به چایکاران و صاحبان کارخانجات چایسازی پرداخت میشود. به گزارش لاهیج دیلم ،حبیب جهانساز در گفتوگویی اظهار داشت: در راستای اصلاح، هرس و بهسازی باغات چای، توسعه مکانیزاسیون، و خرید ماشینآلات از محل منابع موجود در […]
رئیس سازمان چای کشور گفت: تسهیلات ارزان قیمت با نرخ ۴ درصدی از محل منابع صندوق حمایت از توسعه صنعت چای امسال به چایکاران و صاحبان کارخانجات چایسازی پرداخت میشود.
به گزارش لاهیج دیلم ،حبیب جهانساز در گفتوگویی اظهار داشت: در راستای اصلاح، هرس و بهسازی باغات چای، توسعه مکانیزاسیون، و خرید ماشینآلات از محل منابع موجود در صندوق حمایت از توسعه صنعت چای تسهیلات ارزان قیمت با نرخ سود ۴ درصد به کشاورزان چایکار گیلان و مازندران و صاحبان کارخانجات پرداخت میشود.
رئیس سازمان چای کشور با بیان اینکه از محل منابع موجود در صندوق حمایت از توسعه صنعت چای سال گذشته اعتبارات زیادی برای اجرای طرح باغ – کارخانه پرداخت شده است عنوان کرد: علاوه بر این موارد امسال از اعتبارات موجود صندوق در راستای پرداخت به موقع مطالبات چایکاران دو استان گیلان و مازندران نیز استفاده کردیم.
جهانساز با بیان اینکه منابعی که از محل صندوق حمایت از توسعه صنعت چای برای پرداخت مطالبات برداشت شده پس از وصول اعتبارات از سوی دولت مجدد به این صندوق بازگردانده میشود تصریح کرد: این صندوق در سال ۹۴ با ۶ میلیارد تومان سرمایه اولیه شکل گرفت و حدود ۷۵ درصد سهام آن نیز مربوط به چایکاران است.
وی با بیان اینکه هماینک ۴۸ هزار چایکار در گیلان و مازندران سهامدار صندوق حمایت از توسعه صنعت چای هستند اظهار داشت: دولت سهم آورده خود و چایکاران را برای تشکیل این صندوق به صورت یکجا پرداخت کرده علاوه بر اینها هماینک ۲۰ درصد از سهام این صندوق متعلق به کارخانجات و ۵ درصد متعلق به بازار است.
رئیس سازمان چای کشور در پاسخ به این پرسش که سرمایههای موجود در صندوق حمایت از توسعه صنعت چای در حال حاضر چه وضعیتی دارد ابراز داشت: این صندوق هماکنون ۶۸ میلیارد تومان منابع دارد که میتوان از این سرمایه برای پرداخت تسهیلات به کارخانجات چایسازی، چایکاران و کشاورزان باغدار استفاده کرد.
جهانساز با بیان اینکه از زمان تأسیس صندوق حمایت از توسعه صنعت چای تاکنون بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان منابع در قالب تسهیلات کمبهره پرداخت شده است افزود: در سال گذشته ۹ میلیارد تومان از محل سرمایهگذاری صندوق در دو بانک و ۱۸ میلیارد تومان نیز از منابع داخلی آن به چایکاران و صاحبان کارخانجات پرداخت کردیم.
وی تکمیل سیستمهای آبیاری تحت فشار، اجرای عملیات مکانیزاسیون، بهسازی کارخانجات چایسازی با اولویت بهداشتی کردن محیط و برندسازی را از اهداف و برنامههای سازمان چای کشور خواند و گفت: امیدواریم با اجرای این دست از اقدامات تأثیر بسیار مثبتی در وضعیت فعالان عرصه صنعت چای کشور ایجاد شود