دستگیری کلاهبردار رسید جعلی همراه بانک در رشت
دستگیری کلاهبردار رسید جعلی همراه بانک در رشت
فرمانده انتظامی رشت از دستگیری فردی که با ارائه رسید جعلی پرداخت همراه بانک بالغ بر ۵ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بود، در این شهرستان خبر داد....

به گزارش لاهیج دیلم ،سرهنگ عیسی روشن قلب با اشاره به تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان انتظامی برای ارتقا امنیت و پیشگیری از وقوع جرایم در سطح جامعه، اظهار کرد: مردم می‌توانند با توجه به هشدارها و توصیه‌های پلیس و دقت در انجام معاملات از سودجویی کلاهبرداران و جاعلان جلوگیری کنند.
وی در ادامه گفت: در پی مراجعه تعدادی از شهروندان در خصوص کلاهبرداری از طریق ارائه رسید پرداخت همراه بانک جعلی، پیگیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان رشت با بیان اینکه مأموران انتظامی این شهرستان با انجام تحقیقات پلیسی نسبت به جمع‌آوری ادله و مستندات لازم اقدام کردند، افزود: مأموران متهم سابقه‌دار این پرونده را شناسایی و پس از هماهنگی قضائی او را در یک عملیات ضربتی در شهرستان رشت دستگیر کردند.

این مقام انتظامی عنوان داشت: این فرد در بازجویی‌های صورت گرفته، پس از مواجهه با مدارک، شواهد و مستندات به بزه انتسابی خود مبنی بر کلاهبرداری از ۷ نفر با استفاده از رسید جعلی بالغ بر ۵ میلیارد ریال اعتراف کرد.

سرهنگ روشن قلب با بیان اینکه در بین مالباخته‌ها چند زرگر و فروشنده تلفن همراه نیز هستند، تصریح کرد: کلاهبردار ۳۳ ساله با تکمیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.

وی در پایان از مردم خواست قبل از انجام هرگونه معامله ضمن انجام استعلامات لازم، نسبت به رؤیت اصل سند و اطمینان از اصالت آن اقدام کنند

  • نویسنده : حمید غمخوار