مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان، با بیان اینکه شعبه ویژه رسیدگی به پرونده های قاچاق چوب را راه اندازی کردیم، گفت: در راستای تشدید مجازات قاچاق چوب، علاوه بر جزای نقدی، ضبط خودروی حامل چوب قاچاق به نفع دولت نیز در دستور کار است. به گزارش گیل و دیلم ، مرتضی امینی امروز، ۲۵ بهمن ماه […]
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان، با بیان اینکه شعبه ویژه رسیدگی به پرونده های قاچاق چوب را راه اندازی کردیم، گفت: در راستای تشدید مجازات قاچاق چوب، علاوه بر جزای نقدی، ضبط خودروی حامل چوب قاچاق به نفع دولت نیز در دستور کار است.
به گزارش گیل و دیلم ، مرتضی امینی امروز، ۲۵ بهمن ماه در جمع خبرنگاران، از اجرای طرح نظارتی اداره کل تعزیرات حکومتی استان گیلان ویژه عید نوروز و ماه مبارک رمضان همانند سال های گذشته خبر داد و اظهار کرد: شعب و بازرسین تعزیرات حکومتی به صورت شبانه روزی در محل کار حاضر خواهند بود.
وی با اشاره به افزایش ۱۰ برابری مجازات های تعزیرات حکومتی در حوزه تخلفات اقتصادی واحدهای تولیدی و توزیعی و خدماتی با مصوبه سران قوا، تصریح کرد: واحدهای صنفی متخلف در بخش های بهداشت و درمان و کالا و خدمات علاوه بر پرداخت جریمه نقدی، متحمل پلمب و نصب بنر می شوند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان، سلامت را خط قرمز این بازرسی ها دانست و بیان کرد: گیلان استانی گردشگرپذیر بوده و لذا نظارت بر واحدهای صنفی در حوزه سلامت از جمله رستوران ها با همکاری دانشگاه علوم پزشکی در دستور کار جدی است.
امینی، با بیان اینکه تعزیرات حکومتی گیلان برای چندمین ماه متوالی رتبه نخست کشور در تعداد گشت های نظارتی و مشترک را کسب کرده است، گفت: گشت های مشترک تعزیرات حکومتی در طول سال برقرار است؛ البته سازمان تعزیرات حکومتی مرجع رسیدگی به تخلفات بوده و وظیفه بازرسی و نظارت ندارد، اما در راستای نقش کنترل گری و نظارت بر بازار با دستگاه های ناظر و کاشف همچون صمت و جهاد کشاورزی و استاندارد و دامپزشکی و… همراهی می کنیم.
وی، کالا و خدمات، بهداشت و درمان و قاچاق کالا و ارز را سه حوزه ماموریتی تعزیرات حکومتی دانست و بیان کرد: مردم می توانند از طریق سامانه ۱۳۵ تعزیرات حکومتی اقدام به ثبت شکایت از واحدهای صنفی متخلف کنند و وظیفه رسیدگی به ۲۱ تخلف از جمله گرانفروشی، احتکار، عرضه خارج از شبکه، تقلب و… را بر عهده داریم.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان، جهاد کشاورزی را متولی اجرای طرح یارانه نان(نانینو) دانست و اضافه کرد: چند هزار پرونده با موضوع گرانفروشی تشکیل شده و نانوایی های متخلف را پلمب و یا از سهمیه آرد آنان کم کردیم.
وی فواید طرح نانینو را بیشتر از آسیب های آن دانست و متذکر شد: اجرای طرح مذکور از عرضه خارج از شبکه آرد جلوگیری کرد.
امینی، با اشاره به اجرای طرح ۲۰ روزه نظارت بر داروخانه های گیلان، عنوان کرد: در راستای این طرح از کلیه داروخانه های استان با همراهی پلیس امنیت اقتصادی و صمت و علوم پزشکی بازرسی کردیم که منجر به تشکیل ۱۷۰ پرونده تخلف در بخش های قاچاق، قیمت و کیفیت شد.
وی از اجرای طرح نظارت بر کارخانه های برنجکوبی برای نخستین بار خبر داد و خاطرنشان کرد: در این راستا ۲۰۳ فقره پرونده با جزای ۴۰۵ میلیارد و ۲۴۹ میلیون و ۲۸۰ هزار ریال تشکیل شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان، رسیدگی به پرونده های عدم ایفای تعهدات ارزی را در دستور کار ویژه دانست و افزود: بانک ها شاکی افرادی هستند که ارز دریافت کردند، اما صادرات و واردات انجام ندادند؛ در این راستا ۶۳ فقره پرونده به ارزش ۴۱ میلیون یورو، دو میلیون دلار، سه میلیون یوآن، ۱۱۹ میلیون روبل، دو میلیون لیر و ۱۹۲ میلیون وون تشکیل و ۵۳ فقره پرونده مختومه شده است؛ همچنین متخلفان به پرداخت ۱۶۹ میلیارد و ۴۴۴ میلیون و ۵۹۰ هزار و ۳۹۰ ریال محکوم شدند.
امینی، با اشاره به ورود ۲۲ هزار و ۷۰۰ فقره پرونده از دستگاه های ناظر و کاشف به شعب تعزیرات حکومتی استان از ابتدای سال تاکنون، خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۲۲ هزار و ۲۳۹ پرونده را با محکومیت ۵۰۰ میلیارد تومانی مختومه کردیم که عملکرد ۹۸ درصدی را نشان می دهد.
وی همچنین از انجام ۶۳۸۱ فقره بازرسی در قالب گشت مشترک طی مدت مذکور خبر داد و تاکید کرد: در این بازرسی ها ۱۱۷۰ واحد صنفی متخلف شناسایی شدند؛ در حوزه آرد و نان نیز مجموعا ۳۰۷۳ پرونده واصله داشتیم که ۳۰۷۱ پرونده مختومه شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان، استاندارد کشوری و استانی رسیدگی به تخلفات حوزه کالا و خدمات را به ترتیب ۲۰ روز و هشت روز دانست و بیان کرد: برخورد با مراکز زیبایی و سلامت محور غیر مجاز در دستور کار جدی تعزیرات حکومتی استان گیلان قرار دارد و در این راستا طی یک سال گذشته ۲۰ مرکز غیر مجاز را پلمب کردیم.
وی از تشدید مجازات ها در حوزه قاچاق چوب خبر داد و اضافه کرد: به دنبال اصلاح قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، برخورد با قاچاق چوب آلات جنگلی را با حساسیت انجام می دهیم و شعبه ویژه تعزیرات حکومتی برای رسیدگی به پرونده های قاچاق چوب را راه اندازی کردیم. در راستای تشدید مجازات قاچاق چوب، علاوه بر جزای نقدی، ضبط خودروی حامل چوب قاچاق به نفع دولت نیز در دستور کار است.
امینی، کالاهای تولید داخل که در سامانه جامع تجارت ثبت نشده را به مثابه کالای قاچاق دانست و اظهار کرد: رسیدگی به پرونده های قاچاق چوب، قاچاق تجهیزات پزشکی، عدم ایفای تعهدات ارزی، قاچاق آرد و مراکز زیبایی و سلامت محور غیرمجاز جزو اولویت های کاری تعزیرات حکومتی گیلان است.