نظارت جدی بر ذبح بهداشتی در گیلان
نظارت جدی بر ذبح بهداشتی در گیلان
هادی بابایی امروز، ۲۷ خرداد ماه در گفت‌وگویی، با اشاره به بازدیدهای انجام شده از مراکز عرضه زنده دام در گیلان، اظهار کرد: این بازدیدها به منظور نظارت بر عملکرد ناظرین و بازرسان بهداشتی دامپزشکی و بررسی شرایط عرضه دام زنده انجام شد...

به گزارش لاهیج دیلم، وی با اشاره به اهمیت جایگاه دامپزشکی در نظارت حاکمیتی بر بهداشت دام و فرآورده‌های خام دامی، افزود: تأمین و تضمین سلامت فرآورده‌های خام دامی از مهمترین وظایف دامپزشکی است.

وی از شهروندان خواست برای خرید دام‌های نذری به مراکز تحت نظارت دامپزشکی استان، افزود: در عید سعید قربان اداره کل دامپزشکی استان در آماده باش کامل قرار داد.

مدیر کل دامپزشکی گیلان گفت: ۴۲ اکیپ ثابت و سیار در قالب ۲۲ بازرس فنی و تخصصی و ۱۶ روحانی ناظر ذبح شرعی در سطح استان، عملیات نظارت بهداشتی و شرعی بر سلامت دام‌ها و نیز لاشه دام‌های قربانی و فرآورده‌های خام دامی را انجام می‌دهد.

وی با بیان اینکه ۲۲ بازرس بهداشت گوشت و ۱۶ ناظر شرعی در سه کشتارگاه دام روز عید سعید قربان از ساعت ۶ صبح تا ۱۴ عصر به مردم خدمات ارائه می‌کنند، خاطرنشان کرد: تمام کشتارگاه‌های صنعتی دام گیلان عید قربان برای ارائه خدمات به شهروندان فعال هستند.

بابایی تاکید کرد: ادارات دامپزشکی شهرستان‌های استان در عید قربان آماده ارائه خدمات رایگان دامپزشکی و پاسخگویی به مراجعه کنندگان هستند و ستاد اجرایی نظارت بهداشتی مستقر در این اداره کل با شماره ۱۵۱۲ و ۳۳۳۶۸۹۲۴ روز عید قربان آماده پاسخگویی به شهروندان است.

وی تصریح کرد: مردم برای خرید دام زنده می‌توانند با مراجعه به میدان دام کاسپین، جنب کشتارگاه صنعتی دام نمونه گیلان کیلومتر پنج جاده سراوان به فومن از خدمات رایگان دامپزشکی برای معاینه دام پیش از خرید بهره‌مند شوند.

مدیرکل دامپزشکی گیلان تاکید کرد: برای پیشگیری از مخاطرات ناشی از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام از جمله بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو ضروری است تا دام در کشتارگاه‌های صنعتی استان ذبح شود.

  • نویسنده : امید غمخوار