کاهش ۱۵ درجه ای دمای هوا در گیلان
کاهش ۱۵ درجه ای دمای هوا در گیلان
مدیرکل هواشناسی گیلان، از کاهش هشت تا ۱۵ درجه ای متوسط دمای استان خبر داد و گفت: شرایط برای بارندگی رگباری و وزش باد شدید و خیلی شدید تا سه شنبه مهیاست....

به گزارش لاهیج دیلم ، محمد دادرس در گفت وگویی، آسمان گیلان را قسمتی ابری تا ابری و مه آلود دانست و اظهار کرد: ماسوله با ۱۴ درجه سلسیوس و منجیل با ۳۶ درجه سلسیوس به ترتیب خنک ترین و گرم ترین نقاط استان هستند.

وی نقشه های هواشناسی را نشان دهنده فعالیت تناوبی جریانات جنوبی تا فردا در منطقه دانست و افزود: افزایش نسبی دما و وزش باد جنوبی شدید و خیلی شدید به ویژه در ارتفاعات و دامنه ها و پدیده مه در نواحی ساحلی و جلگه ای مورد انتظار است.

مدیرکل هواشناسی گیلان با اشاره به احتمال شکل گیری ناپایداری های همرفتی و موقتی، تصریح کرد: افزایش ابر و رگبار و رعد و برق به ویژه در ارتفاعات و دامنه ها و تگرگ پیش بینی می شود. با توجه به فعالیت کانون های گرد و خاک در منطقه، شرایط برای گسیل آن به استان مهیاست.

دادرس از صدور هشدار سطح نارنجی مبنی بر نفوذ سامانه بارشی خبر داد و بیان کرد: از اواخر وقت یکشنبه با شمالی شدن جریانات و نفوذ سامانه ناپایدار و خنک، مه آلود شدن هوا و وزش باد و بارندگی و رعد و برق و تگرگ تا سه شنبه پیش بینی می شود.

وی با اشاره به کاهش هشت تا ۱۵ درجه ای متوسط دمای هوای استان، اضافه کرد: مه آلودگی و رعد و برق و تگرگ از دیگر پدیده ها خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی گیلان با بیان اینکه احتمال آبگرفتگی و بالا آمدن سطح آب رودخانه ها و مسیل ها و جاری شدن سیلاب و رانش و لغزش جاده های کوهستانی و برخورد صاعقه وجود دارد، گفت: بیشینه ارتفاع موج در سواحل استان طی دوشنبه تا ظهر سه شنبه بین ۱۰۰ تا ۱۸۰ سانتیمتر پیش بینی می شود.

  • نویسنده : مهرناز جوانمرد