نماینده ولی فقیه در گیلان منطق عقل، وحی و تجربه را برتر از سازش با آمریکا عنوان کرد و گفت: مقاومت برای ملت ایران عزت به ارمغان آورده است. به گزارش لاهیج دیلم به نقل از دیارمیرزا آیت الله رسول فلاحتی امروز در خطبه های نمازجمعه رشت با توصیه همگان به تقوای الهی اظهار کرد: امیرالمومنین امام علی(ع) […]
نماینده ولی فقیه در گیلان منطق عقل، وحی و تجربه را برتر از سازش با آمریکا عنوان کرد و گفت: مقاومت برای ملت ایران عزت به ارمغان آورده است.
به گزارش لاهیج دیلم به نقل از دیارمیرزا آیت الله رسول فلاحتی امروز در خطبه های نمازجمعه رشت با توصیه همگان به تقوای الهی اظهار کرد: امیرالمومنین امام علی(ع) می فرماید که هیچ عزتی بالاتر از تقوا نیست ضمن اینکه هیچ شفاعت کننده ای کارسازتر از توبه نیست.
وی، قناعت را گنج توصیف کرد و افزود: اگر انسان ها قناعت را در زندگی پیشه خود کنند بعضی از مشکلات ایجاد نمی شود.
امام جمعه رشت با بیان اینکه سالروز ولادت پیامبر گرامی اسلام(ص) در هفته آینده است، خاطرنشان کرد: میلاد رسول اکرم(ص) از نگاه اهل سنت و شیعه هفته وحدت نامگذاری شده است.
آیت الله فلاحتی، زندگی شیعه و سنی با صلح و سازش در کنار همدیگر را بسیار با اهمیت دانست و بیان کرد: امام حسن عسگری(ع) می فرماید که مسلمانان شیعه به جماعت اهل تسنن بروند و نماز بخوانند.
وی ادامه داد: نخستین کسی که در تبعید به استقبال امام(ره) در سامرای عراق آمد، یک عالم سنی بود و امروز نیز تمام دنیای اسلامی اعم از سنی و شیعه به امام(ره) احترام می گذارند.
نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به اینکه امام(ره) بخشی و منطقه ای فکر نمی کرد، تصریح کرد: امام(ره) پیامبر گونه فکر و عمل می کرد.
آیت الله فلاحتی، تمام ائمه(ع) را پیشگامان وحدت در امت اسلامی عنوان کرد و گفت: امام(ره) با روابط خود قلب ملت ها را فتح کرد.
وی به وضعیت کشور لبنان در روزهای اخیر اشاره کرد و یادآور شد: به برادران و خواهران عزیز لبنانی عرض می کنم تنها مامن مردم لبنان پناه بردن به سید مومن و مدیر دنیای عرب، سید حسن نصرالله است.
امام جمعه رشت با بیان اینکه گردش نخبگان لبنانی در این کشور در سال های اخیر نبوده است، اظهار کرد: جوانان را باید وارد عرصه های اجتماعی کرد زیرا جوان دارای انرژی و اراده است و چشم طمع به دیگران ندارد.
آیت الله فلاحتی به مطرح کردن مساله سازش و چالش توسط عده ای در ماه های اخیر در کشور اشاره کرد و افزود: در ۹ ماه اخیر این مساله که آیا با آمریکا سازش کنیم و وضع عمومی جامعه خوب باشد یا اینکه با آمریکا ستیز داشته باشیم و دچار چالش شویم بهتر است، را مطرح کردند.
وی، ملت ایران را بهترین تحلیلگر دانست و بیان کرد: ۳ دلیل عقل، وحی و تجربه نشان می دهد منطق مقاومت برتر از سازش با آمریکا است ضمن اینکه در فضای کنونی نباید به آمریکا و اروپا اعتماد کرد.
نماینده ولی فقیه در گیلان با بیان اینکه رفتار ملت ایران عاقلانه، منتقدانه و با منطق و اراده ای آرام است، تصریح کرد: برخورد ۴۰ سال گذشته آمریکا با مردم ایران نشان می دهد نمی توانیم به آنها امیدوار باشیم.
آیت الله فلاحتی، ملت ایران را لبیک گوی رهبر معظم انقلاب عنوان کرد و گفت: آمریکایی و اروپایی ها میلیاردها به کشور صدمه وارد کردند و این امر نشان می دهد نمی توانیم به آنهااعتماد کنیم.
وی با تاکید براینکه مقاومت برای ملت ایران عزت آورده است، خاطرنشان کرد: قرآن می فرماید که دشمنان خود را به سازش دعوت نکنید.
امام جمعه رشت به حفظ ملت ایران در برابر تحریم ها توسط خدای متعال اشاره کرد و یادآور شد: تجربه کهن ۴۰ ساله ملت ایران نشان داد که به اروپایی ها و آمریکایی ها نمی توان اعتماد کرد ضمن اینکه از مسئولان انتظار داریم به ندای رهبر معظم انقلاب لبیک بگویند.
آیت الله فلاحتی با اشاره به نزدیک شدن به انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: قرار نیست ما برای مردم تصمیم بگیریم و ائمه جمعه تنها شاخصه های یک نماینده را از تریبون های نمازجمعه بیان می کنند.
وی، تقوا و دیانت را از شاخصه های یک نماینده برشمرد و افزود: نماینده باید مومن به انقلاب و آرمان های انقلاب باشد ضمن اینکه نماینده باید خود انقلابی باشد و انقلابی عمل کند.
نماینده ولی فقیه در گیلان، با بیان اینکه تنبیه و تشویق یکی از راهکارهای تربیت انسان است، تصریح کرد: تنبیه به معنای آگاه کردن طرف مقابل است تا اینکه آن عمل را انجام ندهد.
آیت الله فلاحتی، تنبیه را واکنش منفی درباره عمل قبیح و بد دیگران دانست و بیان کرد: بی اعتنایی نسبت به طرف مقابل موجب می شود فرد به خود آید.
وی با اشاره به اینکه یکی از راهکارهای تشویق قائل شدن یکسری امتیازها به فرد است، گفت: تشویق پاسخی به نیاز روحی و روانی انسان و جامعه است.
امام جمعه رشت، حب ذات و کمال طلبی را دو ویژگی انسان برشمرد و یادآور شد: انسان به دنبال کمال طلبی است و از هر نقصی فرار می کند.
آیت الله فلاحتی با اشاره به اینکه تشویق در حقیقت پاسخ به نیاز درونی انسان است، خاطرنشان کرد: تشویق در آموزه های دینی به عنوان راهکار تربیتی مطرح است.