رئیس اداره تکنولوژی و گروه های آموزشی اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان با بیان اینکه اگرچه مدارس و مراکز آموزشی تعطیل شده است اما فرآیند یادگیری تعطیل پذیر نیست، گفت: همکاران فرهنگی ما خودجوش با استفاده از ظرفیت شبکه های اجتماعی مجازی، اقدامات ارزشمندی را جهت کمک به جبران عقب ماندگی درسی دانشآموزان انجام دادند. به […]
رئیس اداره تکنولوژی و گروه های آموزشی اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان با بیان اینکه اگرچه مدارس و مراکز آموزشی تعطیل شده است اما فرآیند یادگیری تعطیل پذیر نیست، گفت: همکاران فرهنگی ما خودجوش با استفاده از ظرفیت شبکه های اجتماعی مجازی، اقدامات ارزشمندی را جهت کمک به جبران عقب ماندگی درسی دانشآموزان انجام دادند.
به گزارش لاهیج دیلم ،اسماعیل نوغانچی در برنامه تلویزیونی سیمای مرکز باران با اشاره به مهمترین اقدامات، برنامه ها و ابتکارات اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان جهت تداوم آموزش در روزهای تعطیلی ناخواسته مدارس اظهار کرد: اگرچه مدارس و مراکز آموزشی تعطیل شده است اما فرآیند یادگیری تعطیل پذیر نیست. به عبارتی با این شعار که “مدارس تعطیل است؛ ولی آموزش و یادگیری تعطیل نمی شود” فرصتی ایجاد شده تا راههای نوین آموزشی در مدارس و مراکز آموزشی به اجرا درآید و از این طریق و به صورت عملی امکان آزمون روش های جدید آموزشی در مقیاس ملی فراهم شود.
رئیس اداره تکنولوژی و گروه های آموزشی اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان به حضور خودجوش و متعهدانه تعداد قابل توجهی از معلمان در فرآیند آموزش مجازی در بحران کرونا اشاره کرد و افزود: هر چند معاونت آموزش مسئولیت برنامه ریزی، هدایت و رصد فعالیتهای آموزشی در مدارس را بر عهده دارد اما از نکات قابل توجه در این بحران، حضور داوطلبانه و خود جوش همکاران فرهنگی ما بود که با استفاده از ظرفیت شبکه های اجتماعی مجازی، اقدامات ارزشمندی را جهت کمک به جبران عقب ماندگی درسی دانشآموزان انجام دادند. معلمان ما در همه مقاطع تحصیلی با تهیه فیلم از تدریس خود، پاسخگویی به سؤال های دانش آموزان از طریق تلفن و پیامک، ارائه تکالیف مهارت محور توام با بازی های پرنشاط، تهیه جزوات و فایل های صوتی و تصویری و ارسال به کانال های مدرسه یا گروه های درسی مجزا و در سطح پیشرفته تر با برگزاری کلاس های آنلاین در اینترنت که توسط سایت های داخلی مجاز پشتیبانی می شود، دانش آموزان را از آموزش های لازم بهره مند می سازند.
وی به تعدادی از ابتکارات اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان در جریان بحران ناشی از گسترش بیماری کرونا پرداخت و گفت: با انتشار اخبار نگران کننده از کمبود ماسک و تجهیزات پیشگیری در مقابل این بیماری، در یکی از هنرستان های کار و دانش استان با همت هنرآموزان و هنرجویان عزیزمان، اقدام به تولید ماسک ساده و انتشار کلیپ آموزش طراحی و دوخت آن کردیم که خوشبختانه خیلی زود تبدیل به نهضتی در سراسر استان و کشور شد.
وی اختصاص یک مدرسه شبانه روزی دخترانه و پسرانه جهت مراقبت از دانش آموزان بی سرپرست و بدسرپرست در ایام تعطیلی بابت کرونا و همچنین پشتیبانی از تدریس آنلاین در برخی از مدارس استان و انجام مشاوره های تحصیلی و روانشناختی برای دانش آموزان و خانواده ها را از دیگر ابتکارات و اقدامات آموزش و پرورش استان در دوره تعطیلی مدارس برشمرد