رئیس سازمان صمت گیلان گفت: سهم بخش صنعت گیلان از تولید ناخالص داخلی ۲۲ درصد است. به گزارش لاهیج دیلم ،فرهاد دلقپوش در جمع خبرنگاران با بیان اینکه حوزه صنعت و معدن نقش مهمی در ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی استان دارد، گفت: صنعت و معدن به دلیل زیرمجموعههای فراوان ۴۰ درصد اشتغال و ۶۰ درصد اقتصاد […]
رئیس سازمان صمت گیلان گفت: سهم بخش صنعت گیلان از تولید ناخالص داخلی ۲۲ درصد است.
به گزارش لاهیج دیلم ،فرهاد دلقپوش در جمع خبرنگاران با بیان اینکه حوزه صنعت و معدن نقش مهمی در ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی استان دارد، گفت: صنعت و معدن به دلیل زیرمجموعههای فراوان ۴۰ درصد اشتغال و ۶۰ درصد اقتصاد را بر عهده دارد و از این رو میتوان تولید و صنعت را مهمترین سلاح در جنگ اقتصادی دانست.
وی با اشاره به سهم گیلان از تولید ناخالصی داخلی افزود: سهم بخش صنعت گیلان از تولید ناخالص داخلی ۲۲ درصد بوده که ۱۸ درصد آن متعلق به بخش کشاورزی و مابقی مربوط به بخشهای گردشگری و خدمات است.
رئیس سازمان صمت گیلان یکی از اهداف تشکیل میزکالاهای اساسی در این استان را حمایت از بنگاههای اقتصادی دانست و ادامه داد: سهم گیلان از ارزشافزوده بخش صنعت، معدن و تجارت گیلان نسبت به کل کشور ۵.۲ درصد است و با برنامهریزی صورت گرفته و تشکیل کارگروههای مختلف نظیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، تنظیم بازار، پایش کارت بازرگانی، توسعه صادرات غیرنفتی، شورای معادن، صیانت قضائی از تولید و کمیسیون نظارت تشکیل شده است.
دلقپوش با تأکید بر لزوم توجه به تحقق حداکثری اهداف اقتصادی در گیلان تصریح کرد: با تلاشهای انجامشده تمامی تمرکز عملیاتی این سازمان برای تحقق حداکثری اهداف اقتصادی استان در حوزههای تولیدی و تجاری و معدنی معطوف شده و باوجود ویروس کرونا در بیش از ۳۰۰۰ واحد تولیدی ۸۵ هزار نفر اشتغال در گیلان وجود دارد.
وی با ابراز خرسندی از ایجاد و راه اندازی ۱۹۰ واحد صنعتی گیلان در سال ۹۹ بیان کرد: در سال گذشته یکهزار و ۵۰۴ میلیارد تومان تسهیلات به ۴۲۵ واحد صنعتی برای رفع مشکلات مالی و پشتیبانی صنعتی در قالب کارگروه تسهیل و رفع موانع پرداختشده است.
رئیس سازمان صمت گیلان با اذعان به اینکه پارک علم و فناوری همکاری خوبی با این سازمان در این استان دارد، تصریح کرد: یکی از اهداف سازمان صمت حمایت از شرکتهای دانشبنیان بوده و در همین راستا بیش از ۶۵ واحد صنعتی دانشبنیان در استان وجود داشته که حدود ۱۲۴ واحد نیز موفق به اخذ پروانه تحقیق و توسعه از سازمان صمت شدند