مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان از خاموشی نمادین چراغ‌های موزه‌های استان به مناسبت برگزاری مراسم ساعت زمین خبر داد.

به گزارش لاهیج دیلم ، ولی جهانی در روز ۶ فروردین‌ماه ۱۴۰۱ با اعلام این خبر گفت: همه‌ساله و به مناسبت پاسداشت اهمیت حفاظت از محیط زیست چراغ‌ها و دستگاه‌های الکترونیکی غیرضروری در اماکن مهم به مدت یک ساعت خاموش می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گیلان افزود: به همین منظور و برای یادآوری اهمیت نقش محیط زیست، چراغ‌های غیرضروری کلیه موزه‌های وابسته به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گیلان از ساعت ۲۰:۳۰ الی ۲۱:۳۰ روز شنبه ۶ فروردین‌ماه خاموش خواهند بود.

جهانی افزود: محیط زیست از جمله میراثی گرانبها و غیرقابل جایگزین بوده و این اداره‌کل با برگزاری برنامه‌هایی نظیر ثبت جهانی سه سایت از جنگل‌های هیرکانی استان گیلان و برگزاری نمایشگاه عکاسی از میراث‌جهانی جنگل‌های هیرکانی استان گیلان که از آن به عنوان موزه طبیعی یاد می‌شود تلاش کرده تا از این میراث کهن گیلان حفاظت کند

لینک کوتاه مطلب : http://lahijdeylam.ir/?p=6180

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید