به گزارش لاهیج دیلم ، محمدمهدی علیزاده امروز چهارشنبه، ۲۶ فروردین در حاشیه بازدید از پروژه بهسازی و چهار خطه کردن محور سیاهکل – بازکیاگوراب، اظهار کرد: پروژه محور سیاهکل – بازکیاگوراب یکی از طرحهای مهم و اولویتدار در حوزه ارتقای شبکه حمل و نقل شرق استان است.
وی با بیان اینکه محور مذکور گامی موثر در توسعه دسترسی های منطقه ای است، افزود: تلاش اداره کل راه و شهرسازی استان گیلان بر این است که با مدیریت دقیق منابع و نظارت مستمر، روند اجرای آن با سرعت بیشتری پیش برود.
مدیرکل راه و شهرسازی گیلان ادامه داد: این محور با توجه به حجم تردد و نقش ارتباطی که میان لاهیجان، سیاهکل و روستاهای اطراف دارد، تاثیر قابل توجهی در تسهیل رفتوآمد، افزایش ایمنی مسیر و بهبود دسترسیهای منطقهای خواهد داشت.
به گفته علیزاده، با پیگیری هایی که توسط معاونت مهندسی و ساخت این اداره کل صورت پذیرفت و با وجود محدودیتهای اعتباری، پروژه در مسیر مناسبی قرار دارد و امیدواریم با تأمین اعتبارات لازم، بتوانیم این محور را در زمانبندی پیشبینی شده تکمیل و تقدیم مردم منطقه کنیم.
وی طول محور را حدود هشت کیلومتر دانست که حدود ۴.۲ کیلومتر آن در حال اجراست و گفت: پروژه تاکنون بیش از ۶۲ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و در صورت تأمین اعتبار، تا پایان سال جاری به بهرهبرداری میرسد
- نویسنده : مهرناز جوانمرد




